Kõik, mida driftirehvidest teadma peate

Mis on driftirehvid?

Driftimine on spordiala, kus juht peab kurvi läbima võrdlemisi suurel kiirusel, et rehvid oleksid võimalikult kaua külglibisemises. Selline spordiala on aga tavalistele rehvidele üsna halastamatu ja alandav. Seetõttu on leiutatud spetsiaalsed driftirehvid ja see ei ole veel kõik.

Parimatel driftirehvidel on madal peaaegu sile rehvimuster, laiad sooned, tugevad keskjooned ja on valmistatud vulkaniseeritud kummist, mis tagab tagab tugevuse ja vastupidavuse. Kui sinu- ja minutaoliste sõitjate jaoks saab driftimine igapäevaseks, võivad tavalised rehvid alt vedada ja ei suuda pakkuda vajalikku sooritust. Seetõttu on vajalikud spetsiaalselt driftimiseks mõeldud rehvid, kui tahate selles spordis kuhugi jõuda.

Ükskõik kui unikaalsete ja eksklusiivsetena driftirehvid ka ei kõla, pole neid nii keeruline leida, aga raskus seisneb parimate rehvide leidmises, mis tagaksid maksimaalse soorituse ja vastupidavuse. Püsige lainel, et avastada meie viis parimat valikut.

Milliseid rehve driftimisel kasutatakse?

Mitte tavalisi rehve, see on kindel. Üldiselt peaksite otsima esirehve, millel on lai ja agressiivne rehvimuster. Need on tavaliselt V-kujulised või laiade ja sügavate soontega. Keskjoon on tavaliselt kohandatud suuremale rõhule ja stressile vastu pidama ja olema põlemise ja kuumakahjustuse vastu immuunne. Küljed on tavaliselt tugevdatud, et pakkuda teega kindlamat haardumist ja vähendada hõõrdumist.

Tagumistel rehvidel, st nendel, mis tegelikult driftivad, on madalam muster, mis mõnikord puudub täielikult. See võimaldab lihtsat manööverdamist, vähendab hõõrdumist ja sellest tekkivat kuumust ning jätab asfaldile vähem kummijääke.

Lisaks rehvimustrile mängib suurt rolli ka vastupidavus. Driftimine võib kulutada rehvimustrit ja olla materjalile kahjulik. Veenduge, et kumm, mida kasutate, oleks spetsiaalselt valmistatud stressile ja survele vastupidamiseks ja ei oleks läbipõlemisaldis.

Mis suuruses rehve peaks driftimisel kasutama?

Kõik rehvid, mis teie autole kõige paremini sobivad, töötavad. Aga esmaklassilise driftimiskogemuse jaoks on parimad rehvid, mis on laiemad ja madalama profiiliga. Driftisõitjad vajavad laiemaid rehve, sest need võimaldavad paremat haarduvust ja suuremat pindala. See oleks parim kasutajatele, kes tahavad autot tasakaalustatumana ja stabiilsemana hoida. Mis puutub madalama profiiliga rehvidesse, siis need vähendavad jõudu, mida autol on vaja arendada, et tekitada rehvide pöörlemiseks vajalik pöördemoment.

Peale selle on driftirehvid tavaliselt optimeeritud vastavalt teie vajadusele. Kui te soovite paremat kiirendust, siis on parimad kitsamad ja väiksemad rehvid. Siiski, tippkiiruse saavutamiseks töötavad hästi kõrgemad rehvid.

Samuti on vaja veenduda, et teie rehvid sobivad teie sõidukile. Ärge ostke rehve, mis on küll driftimiseks head, kuid ei sobi teie autole. Üldiselt otsige selliseid, millega te end mugavalt tunnete.

laius: Kõrgus: läbimõõt:
Kiirusindeks:

Kui halb on driftimine rehvidele?

Driftimine võib olla rehvidele kahjulik, eriti nende rehvimustrile ja sooritusvõimele. Driftimine võib põhjustada rehvimustri kulumist ja sooned, mis kunagi olid sügavad ja paljulubavad kuluvad ära ning muutuvad madalaks. Sellepärast on vaja osta rehvid, millel on algusest peale madalamad sooned, et vähendada hõõrdumist ja liigset takistust.

Driftimine võib põhjustada ka liigset rehvide kuumenemist, mis võib põhjustada kas nende sulamist ja suitsemist või siis võivad need hoopiski põlema minna. Rehvid, mis on valmistatud kuumuskindlast materjalist on turvalisemad ja driftimiseks parimad. Üldiselt tuleks parima kogemuse saamiseks osta ainult spetsiaalselt driftimiseks mõeldud rehve.

Kust driftirehve saada?

Driftirehvide leidmine peaks olema imelihtne. On sadu lehekülgi ja brände, mis müüvad kasutatud ja uusi rehve. Probleem on aga hea brändi leidmises. On mõistetav, et kui kulutada millelegi palju aega ja raha, siis tahad, et see oleks suurepärase kvaliteediga.

Sellepärast olemegi teie mugavuse huvides koostanud nimekirja viiest parimast driftirehvi brändist.

Falken driftirehvid:
Falken rehvid on turul olnud alates 1983. aastast ning kindlasti ei ole nad viimast 35 tegutsemisaastat ilmaasjata veetnud. Falken rehvid tähendavad kasvu, arengut ja ajaga kaasas käimist ning nad on seda äärmiselt hästi teinud.
Falken driftirehvidel on suurepärase kvaliteediga rehvimuster, mille kulutamiseks peab palju vaeva nägema. Nende tehnoloogia on uskumatult innovatiivne ja me ei ole selle üle eriti üllatunud.

Federal driftirehvid:
Federal rehvid on kakskümmend korda paremad kui kõik teised, mida turul näinud oleme ja kohe saate teada, miks. Need rehvid on stabiilsemad ja kindlama haarduvusega tänu sellele, et rehvi küljed on jäigad ja kindlad.
Rehvimustrid on disainitud pakkuma maksimaalset sooritust ja on enamasti V-kujulised. Meile meeldivad need väga ja ilmselt teile ka.

Kenda driftirehvid:
Kenda tähendab „sündinud puhtast veest“ ja mis puudutab puhtust ja eksklusiivsust, siis Kenda rehvid on kindlasti oma nime väärilised. Neil on lai valik rehve, mida saab optimeerida intensiivse driftimise jaoks. Neil on äärmiselt unikaalsed rehvimustrid ja tugev haarduvus.

Nexen driftirehvid:
Nexen rehvid on näinud internetiturunduse paindlikkust ja nende 71 aastat kogemusi on vorminud neid olema väljapaistvad ja levinud. Nende driftirehvidel on laiad ja lineaarsed sooned, sügavad mustrid ja sama tugev keskjoon, kui nende lubadus, ning vastupidavus, mis tagab teie rehvidele suurepärase töövõime.

Dunlop driftirehvid:
Muidugi, kuidas me saaksime need välja jätta? Dunlop driftirehvid on võib-olla ainukesed, mida me juba tükk aega tundnud oleme ja meil on selleks omad põhjused. Rehvid on disainitud unikaalse peene rehvimustriga, mis kindlustavad turvalise haarduvuse ja on valmistatud materjalist, mis kulub vähem ja halastab muidu halastamatule asfaldile. 

Telli meie uudiskiri

Vastus: {{replyComment.author}}
Kõikide väljade täitmine on kohustuslik
Kommentaar edastati edukalt

Tagasi algusesse